Regler och Villkor

När du köper en ProDieselChip-enhet från oss eller använder denna hemsida, godkänner du att du är bunden till dessa villkor.

 

Beställning & leverans

1) Majoriteten av beställningarna behandlas inom 1-3 arbetsdagar för att sedan levereras nästa arbetsdag. Men det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan leverans. (speciellt för internationella beställningar)

2) Alla varor tillhör ProDieselChip tills full betalning är mottagen.

 

Garanti

3) Alla ProDieselChip enheter har en icke-överflyttningsbar 3-års produktgaranti från och med köpedatumet.

3.1) Garantin som vi erbjuder täcker inte skador som orsakats av felaktigt användande, slitage, avsiktliga olyckor, icke följda instruktioner, lagningar eller modifieringar gjorda utan vårt samtycke.

3.2) Vår garanti gäller enbart när ProDieselChip-enheten har monterats och installerats enligt våra instruktioner.

3.3) Om fel på enheten upptäcks inom garantiperioden, måste enheten skickas till ProDieselChip I England för reparation, enligt följande villkor detaljerade I punkt 4.

3.4) Den här garantin utgör din enda gottgörelse mot oss som vi kan ge till dig för defekta ProDieselChip-enheter.

 

Ångerrätt

4.1) Om du vill returnera din enhet, var vänlig kontakta oss så kan vi guida dig genom returneringsprocessen.

4.2) Om du inte vill behålla enheten inom de första 14 dagarna från mottagandet av enheten, kommer du få full återbetalning. Dock måste du själv stå för fraktkostnaden när du skickar tillbaka enheten.

4.3) Köpesumman kommer återbetalas på samma sätt som du gjorde betalningen mot uppvisande av kvitto. Fraktkostnader kommer inte att återbetalas.

4.4) När du skickar tillbaka varor, använd bara budfirmor där leveransen kan spåras. Produkten måste packas ordentligt och skickas tillbaka i samma skick som de kom. Skicka även med originalfakturan.

4.5) Vänligen förklara tydligt I all korrespondens att du vill utnyttja ångerrätten och att du vill häva köpet.

4.6) Varor som skickas tillbaka utan att du informerat oss först kommer ta längre tid att hanteras, så det är viktigt att du informerar oss tydligt i förskott om varför du vill ångra köpet.

 

Ansvarsbegränsning

5.1) Vi frånsäger oss allt ansvar till dig av leverans av ProDieselChip-enheten i den utsträckning som tillämplig lag tillåter. Det här påverkar inte din rätt som lagstadgande kund. Om vi anses ansvariga för skador eller förlorade varor, så är ansvaret begränsat till den summa som du betalat för din ProDieselChip-enhet. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella skador eller utgifter som förseningen orsakat.

5.2) Vi kan inte hållas ansvariga för förseningar som orsakats av yttre påverkan utom vår kontroll, såsom oförutsägbara händelser, strejk, dåligt väder, bränder, krig eller terroristdåd. Force majeure.

5.3) Vi tar inte ansvar för följdskador, förlorad data, inkomst eller vinst, förlorad eller skadad egendom och/eller förlorad vara genom tredje part som används av ProDieselChip som är köpt av oss.

5.4) Det är ditt eget ansvar att informera ditt försäkringsbolag om ändringar som görs på ditt fordon som är inkluderat men inte begränsat av användningen av ProDieselChip-enheten som används i din bil.

5.5) ProDieselChip-enheten är designad på ett sådant sätt att det inte ska göra intrång på motortillverkarens garanti. Vi kan dock inte garantera att användning på ett visst fordon inte gör intrång på motortillverkarens garanti. Vi tar inte ansvar för skador eller kostnader som uppkommit, inklusive direkt förlorad inkomst eller vinst, som ett resultat av att du inte informerat ditt försäkringsbolag om användningen av ProDieselChip-enheten, som gjort intrång på motortillverkarens garanti, slitagedelar såsom kopplingar, däck och/eller efterföljande fel från användning av ProDieselChip-enheten.

5.6) Vi ska inte hållas ansvariga för förvrängningar.

5.7) Vi tar inte ansvar för skador som uppkommit vid installation av ProDieselChip-enheten.

5.8) Effekt och bränsleförbrukningssiffror i alla ProDieselChip-publikationer kan inte garanteras. Dock är det uppnåerligt I de flesta fall.


Quality

Omdöme

Vito 109
Anyone who owns a 109 Vito van should get one of these, easiest thing to fit and adjust and the results are great. My loaded work van is a full gear better up hills and economy is …
Graham
07 July 2014
Freelander TD4
Just fitted the unit to my freelander td4. Been for a test drive, pulls loads better and sounds quiter and i would recomend to my friends. Nice1 Phil…
Phil Knox
11 February